keskiviikko 27. elokuuta 2014

Syksy keikkuen tulevi

Syksy saapuu ja sitä myöten taas pitää päivittää lasten garderoobia ( hyvä tekosyy). Tänään tutkailin Pikku-Neidin syksyn ulkoilukamppeet ja ilokseni (harmikseni) huomasin ettei neitoselta oikeastaan edes mitään puutu. Vain kunnon villahaalari tai vuorellinen haalari, villasukat ja parit lapaset tarvitsee hankkia.

 
Paljolta näyttää, mutta kyllä jokaisella vaatteella on oma tarkoituksensa ja käyttönsä :) niin ja hattuja, hanskoja ja kaulahuivejahan ei voi leidillä liikaa olla.
 
 
Kuivempaan keliin on varattuna Polarn o. Pyretin windfleece, JenniKK huppari ja ihkuli Lindexin tummansininen kangastakki. Kenkiä on kolmet: tummansiniset, ruskeat ja punaiset.
 
 
Hiukka kosteampaan menoon on Polarn o. pyretin kuorihaalari, Ticket to heavenin takki ja Polarn o. Pyretin housut. Ja kuten näkyy: hattuja on, Po.pin jätskihattu on jo jonnekin kadonnut, niisk
 

Noilla kuorivaatteilla pärjää hyvin pitkälle, vaikka kävisi uimassakin kuralammikossa, mutta varmuuden vuoksi vielä äidin inhokkivaatteet eli kurikset pitää olla kaapissa. Housut ja takki Reiman, hattu Polarn o. Pyret, kumpparit Tretorn (veljen vanhat) ja rukkaset Jonathan.


Pieni kasa rukkasia, mm. Reimaa ja Jonathania, Lindexin Missoni neulehaalari vaunuiluun ja autoiluun, kaksi Po.pin vaunupeittoa ja vielä kantorepun lämpöpeitto (vai mikä tollasen oikea nimi on?). Tota kantorepun pussia on helppo käyttää myös kaukalossa ja vaunuissa jalkapeittona.

Kyllä kai näillä pärjää syksyn vai puuttuuko jotain oleellista?
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi klik klik