sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Project 333


Muita blogeja lukiessani törmäsin  Project 333:seen. Sen periaate on että sinulla on vaatekaapissa 33 vaatetta ja vaatekaappia saa päivittää 3 kuukauden välein. Koska meillä on siis varmaan pariin otteeseen tuo 33 vaatetta per henki, niin innostuin tästä heti. Ideana on kaiketi kestävä kehitys ja turhan kuluttamisen vähentäminen. Pyykkimäärä tietenkin vähenee, mikä on aina vaan plussaa :). 
Toimiakseen tämä vaatii tietysti laadukkaiden ja yhdisteltävien vaatteiden hankkimista, mikä nyt on tietysti muutenkin aina järkevää.
 
Virallisesti tuohon 33 vaatekappaleeseen lasketaan myös ulkovaatteet ja aikuisilla korut (NOOUUUU), mutta ei alus-, urheilu- yö- tai kotirötväysvaatteita. Ihan niin koviin otteisiin ei tämä vaate- ja korufriikki kykene (varmaan edes lähivuosiin), joten rajasin tämän nyt aluksi ainakin koskemaan vain sisävaatteita. Omaa vaatekaappia en ole vielä edes tutkaillut, joten alkajaisiksi kävin Pikku-Neidin vaatteiden kimppuun. Mutta mutta miten lempparivaatteita ja ihanuuksia karsitaan?

10 mekkoa

4 tunikaa ja 3 t-paitaa

3 bodyä ja 4 pitkähihaista

8 legginsiä ja 1 farkut


Lähti sieltä kaapista jotain poiskin :)
 
Helpohkoa se oli kuitenkin, tietyt vaatteet on kuitenkin ne lempparit mitä tulee käytettyä. Luultavasti tässäkin on ihan liikaa (ainakin mekkoja) mutta ehkäpä tämä ajatus jää kytemään ja karsinta helpottuu. Ilokseni kuitenkin huomasin että olen ostanut uutena noista vaatteista vain 6 kappaletta. Kierrätys kunniaan!
 Hei, näähän on vaan vaatteita! eiks je?
 
Ideaan minut tutustutti Pia Jotain tekemistä - blogista. Ja alkuperäinen postaus on luettavissa Täältä.

3 kommenttia:

  1. Hauskaa, että kokeilit tätä!
    Ihanan värikkäitä vaatteita tytöllä! :)

    VastaaPoista
  2. Meille saa vinkata, jos teillä tulee ylimääräisiä lastenvaatteita tai -tarvikkeita myyntiin. ;) T. Maiju ja Joonas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tässä koko syksyn näpytellyt huutonettiin aika paljonkin vaatetta. Tunnus on Vape2, jos haluatte sieltä katsella. :)

      Poista

Kommentoi klik klik